Foto Mașină făcută praf într-un accident pe A1. Aparține chiar echipajului de pază al autostrăzii

Data publicării:
accident-a1-masina-distrusa-sursa-isu-hunedoara (2)
Mașina lovită de autocisternă a fost distrusă complet. Sursa foto: ISU Hunedoara

Doi oameni au scăpat cu viață dintr-un accident rutier, deși mașina în care se aflau a fost distrusă aproape în totalitate. S-a întâmplat marți dimineață, pe A1, în județul Hunedoara. O autocisternă a intrat în autoturismul echipajului de pază al autostrăzii, iar pe urmă s-a răsturnat. Circulația a fost parțial închisă timp de câteva ore.

Accidentul a avut loc pe Autostrada A1, sensul de mers Deva-Ilia. În urma impactului, autobetoniera a rupt parapetele de la marginea șoselei și s-a răsturnat în câmp. În urma apelului la 112, pompierii au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, dar și cu un echipaj de prim ajutor.

accident-a1-deva-drdp timisoara
Sursa foto: DRDP Timișoara
accident-a1-masina-distrusa-sursa-isu-hunedoara (2)
Mașina lovită de autocisternă a fost distrusă complet. Sursa foto: ISU Hunedoara

 

"În urma evenimentului nu au existat persoane încarcerate, însă doi ocupanți au fost asistați medical la fața locului, fiind ulterior transportați la spitalul din Deva, pentru investigații suplimentare", transmite ISU Hunedoara.

Potrivit DRDP Timișoara, autoturismul avariat (Dacia Spring) aparține chiar echipajului de pază al autostrăzii, care se afla în timpul serviciului.

Circulația pe banda 1 și pe banda de urgență de pe A1, la km 376+800, pe raza localității Vețel, sensul de mers Orăștie - Timișoara, a fost blocată pentru aproximativ 3 ore. 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri