Live

Petre Daea, încă un episod despre cormorani: "Mănâncă peşte mai mult decât românii"

Data publicării:
Petre Daea

Sătul să râdă lumea de el pentru că a declarat război cormoranilor în mijlocul Parlamentului European, Ministrul Agriculturii aduce argumente. Un raport care arată că păsările mănâncă mai mulţi peşti decât românii.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: „Eu m-am dus la Bruxelles pentru probleme României. Eu ştiu ce vorbesc şi niciodată nu scot un cuvânt din gură fără ca el să fie legat de o realitate ca atare.

Toata lumea a început să interpreteze în fel şi chip.. Îmi pare rău că acest grad de necunoaştere a ocupat agenda zilnică la mulţi. Unii dintre ei paralel total cu interesul ţării, paralel total cu gradul de exprimare. O să vă dau un raport. E raportul referitor la elaborarea unui plan european a efectivelor de cormorani.

În multe state membre, cantitatea de peşte consumată de cormorani e mult mai mare decât producţia obţinută, cum e cazul României, unde cormoranii mănâncă peşte mai mult decât românii”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ministrul Agriculturii spune că a citit „Jurnalul lui Petre Daea”: „E scris de mână. Conține toate lucrurile pe care le-a făcut”

Ministrul Agriculturii, întrebat dacă se simte onorat că este șeful șefilor familiei lui Daea: Nu sunt șeful lor. M-ați destins cu asta

Cioara de semănătură ar putea fi vânată tot anul. Proiect depus de PSD pe modelul reducerii numărului de cormorani

Daea: Mi-am dat seama că nu mai sunt ministru când nu mi-ați pus apă în pahar

Partenerii noștri