Exclusiv Ministrul Agriculturii spune că a citit „Jurnalul lui Petre Daea”: „E scris de mână. Conține toate lucrurile pe care le-a făcut”

Data actualizării: Data publicării:
colaj petre daea si florin barbu
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat marți, în exclusivitate, la Interviurile Digi24.ro, că a citit jurnalul lui Petre Daea. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat marți, în exclusivitate, la Interviurile Digi24.ro, că a citit jurnalul lui Petre Daea, care i-a fost lăsat în iunie, la ceremonia de predare-primire a mandatului, adăugând că acesta conține toate lucrurile pe care le-a făcut și toate proiectele pe care le-a început, fiind scris de mână.

„Da, l-am citit, normal. Nu este un jurnal, ci un document, care conține toate lucrurile pe care le-a făcut și toate proiectele pe care le-a început. E un jurnal de activitate. E scris de mână. Cred că l-a făcut și public”, a mai spus ministrul.

Întrebat dacă plănuiește să-l aducă pe Daea în minister, pe post de consilier, Barbu a răspuns că, „deocamdată, nu”.

„Nu mă gândesc să-l aduc la minister, deocamdată. Nu lucrez cu consilieri foarte mult, lucrez cu fermierii români. Nu iau nicio decizie fără ei”, a conchis Florin Barbu, ministrul Agriculturii.

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, i-a lăsat succesorului său Florin Barbu, în iunie, la ceremonia de predare-primire a mandatului, un jurnal în care și-a consemnat activitatea.

Jurnalul lui Petre Daea” include detalii despre activitatea din cele 235 de zile lucrătoare în care s-au realizat 215 acte normative „de anvergură naţională”, Daea precizând, la acel moment, că sunt în lucru, în diferite faze de avizare, alte 39 de legi.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri