Live

Galerie Foto Cum arată o pădure din România după „freezing rain”

Data publicării:
Freezing Rain într-o pădure din Dâmbovița FOTO: Romsilva

Meteorologii au emis în ultimele zile mai multe avertizări de ploaie și polei. Temperaturile apropiate de limita de îngheț, precipitațiile și vântul aspru au favorizat apariția fenomenului „freezing rain” (ploaie înghețată).

Dacă în orașe ploaia înghețată creează haos în trafic și disconfort major pentru oameni, în inima naturii - în pădure - oferă imagini feerice.

Fotografiile din galeria alăturată au fost surprinse de angajații de la Romsilva Ocolul Silvic Sturzeni, din cadrul Direcției Silvice Dâmbovița.

Îmaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Romsilva, alături de mesajul:

Natura în ipostaze de ”prizonieră” a fenomenului freezing rain (ploaia înghețată) ce pare ca a transformat totul într-un regat de gheață. Imaginile au fost realizate de colegii noștri de la Romsilva Ocolul Silvic Sturzeni din cadrul Direcției Silvice Dâmbovița.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva administrează 3,13 milioane de hectare de păduri, cele de stat, iar acestea reprezintă circa 48% din totalul pădurilor țării, restul fiind în alte forme de proprietate și administrate de ocoale silvice private.

80% din pădurile de stat administrate de Romsilva dețin certificarea internațională a managementului forestier, care garantează că sunt administrate sustenabil.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

BBC: Bărbatul care a câștigat lupta cu industria cărbunelui și a salvat o pădure uriașă de la distrugere

Un șofer a primit o amendă de 6600 de lei și a rămas fără permis 10 luni pentru haosul provocat în trafic fugind de poliție

O elevă de 17 ani din Dâmbovița ar fi fost agresată sexual în liceu, de patru adolescenți. Făptașii, arestați preventiv

Cetățeanul turc acuzat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul lângă A1 și-a recunoscut fapta. Ce le-a spus polițiștilor

Partenerii noștri