Video Cetățeanul turc acuzat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul lângă A1 și-a recunoscut fapta. Ce le-a spus polițiștilor

Data actualizării: Data publicării:
suspect crima autostrada
Suspectul și-a recunoscut fapta. Foto: Captură video Digi24

Cetăţeanul turc suspectat că a ucis o femeie și apoi i-a aruncat trupul pe un câmp, la ieşirea de pe A1, pe raza localităţii dâmboviţene Olteni, a fost arestat preventiv. El și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor cum a comis crima. 

Decizia arestului preventiv a fost luată vineri de Tribunalul Dâmboviţa.

„Soluţia pe scurt: (...) admite propunerea formulată de către Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa (...), dispune arestarea preventivă a inculpatului C.A., aflat în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Dâmboviţa, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.04.2024 şi până la data de 12.05.2024 inclusiv. În temeiul dispoziţiilor art. 230 alin. 1 din Codul de procedură penală, emite de îndată, pe numele inculpatului, mandatul de arestare preventivă în sensul celor mai sus dispuse”, se arată în decizia instanţei.

Tribunalul Dâmboviţa a respins solicitarea formulată de către inculpat, prin mandatarii avocaţi, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Criminalul și-a recunoscut fapta

Bărbatul a fost dus azi la audieri la tribunal  și a dat detalii șocante despre modul în care a comis fapta. El a povestit că a bătut-o pe femeie până a lăsat-o fără suflare, după ce s-au certat din cauza banilor. Când și-a dat seama că femeia a murit, a pus trupul în mașină și l-a dus pe un câmp din Dâmbovița, în apropiere de autostrada București - Pitești.

Citește și: Cine este bărbatul suspectat că a ucis o femeie și i-a aruncat trupul lângă A1. În casa lui au fost găsite urme de sânge

Femeia a fost dată dispărută de familie încă de luna trecută, iar când anchetatorii au identificat-o au percheziționat casa iubitului ei. Anchetatorii au găsit probe importante, inclusiv pete de sânge care se potrivesc cu ADN-ul femeii găsite pe câmp.

Vinerea trecută a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus şi în stare de degradare. Identitatea victimei nu a putut fi stabilită imediat, a fost nevoie de expertiză genetică. După găsirea corpului, poliţiştii au anunţat că s-au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele cele mai apropiate de locul unde a fost găsit corpul victimei.

Cercetările în acest caz sunt conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri