Live

Au venit în România să joace rugby. Au ajuns să deszăpezească pista de pe aeroport și terenul

Data actualizării: Data publicării:

Sportivii echipei engleze de rugby Northampton Saints au fost nevoiţi să deszăpezească o pistă de pe aeroportul din Timişoara pentru a putea decola. Ei trebuiau să joace cu echipa Timişoara Saracens, dar partida a fost anulată din cauza zăpezii.

După ce ambele echipe de rugby, zeci de voluntari şi deţinuţi de la penitenciarul din oraş au încercat să cureţe terenul, partida a fost anulată, iar timişorenii au pierdut meciul la masa verde.

Aventura grupării din sud-estul Angliei nu s-a oprit însă aici! Echipa şi staff-ul au plecat spre aeroport, alături de suporteri, şi au pus mâna pe lopeţi şi acolo, pentru ca avionul lor să poată decola.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Africa de Sud a câştigat pentru a patra oară Cupa Mondială de Rugby. Este prima naţiune care reuşeşte această performanţă

Africa de Sud s-a calificat dramatic în finala Cupei mondiale la rugby, după ce a învins la Anglia. Finala va fi cu Noua Zeelandă

Selecționerul naționalei de rugby a României, după turneul catastrofal de la Cupa Mondială: „Trebuie să învățăm multe lucruri”

România a fost spulberată de Irlanda la mondialele de rugby din Franța: 82 - 8

Partenerii noștri