Live

Tinerețe fără bătrânețe. Rețeta succesului unui campion

Data publicării:

A cucerit medalii după medalii şi a ajuns campioană europeană şi mondială la scrimă, aşa cum visa încă din copilărie. Vorbim despre Ana-Maria Brânză. Puţini ştiu că mare parte a succesului sportivei se datorează părinţilor ei. Secretele unui campion le aflaţi duminică în emisiunea „Tinereţe fără bătrâneţe”.

Ana-Maria Brânză s-a îndrăgostit de scrimă la 11 ani. În timp, cu perseverenţă şi multă muncă a reuşit să obţină medalii după medalii şi să îşi vadă visul cu ochii: acela de a deveni campioană. În tot parcursul sportiv, Ana-Maria a avut mereu susţinerea părinţilor.

Ana-Maria Brânză: Aveam foarte multe bagaje cu mine şi când am văzut pereţii aceia acoperiţi de humă şi posterele, pentru o fracţiune de secundă, am fost şocată şi am zis că m-am răzgândit şi am vrut să merg cu ei înapoi acasă, iar atunci ţin minte că mama mi-a spus: „Dar visul tău e să devii un campion. Tu ai vrut să ajungi aici, nu vrei nici măcar să încerci? Hai să încercăm o săptămână, două. Dacă nu te acomodezi, cu siguranţă venim să te luăm acasă!”. Treaba asta m-a ajutat şi datorită acelor cuvinte am rămas, mi-am încercat şansa şi am reuşit până la urmă să ajung acolo unde mi-am propus.

Nu se întâmplă mereu aşa. În multe situaţii, părinţii au pretentii exagerate de la copiii lor. Doresc de la ei performante sportive pe care ei cu greu le-ar putea atinge. Cât de important este ca adulții să îi susțină pe cei mici, aflați duminică de la ora 10:30, la emisiunea „Tinerețe fără bătrânețe”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

România a câştigat titlul mondial la padbol

O sportivă celebră în Coreea de Sud a fost la un pas să se mărite cu „logodnicul” care s-a dovedit a fi femeie. Cum a fost păcălită

Medvedev, reacție sadică după ce o scrimeră ucraineancă a refuzat să dea mâna cu rivala din Rusia: „La noi era ruptă în bucăți”

Olga Kharlan, descalificată pentru că nu și-a salutat adversara din Rusia, are loc garantat la Olimpiadă. A fost invitată de șeful CIO

Partenerii noștri