Live

Antrenorul de 21 de ani al unei echipe de tineret din Spania a murit de coronavirus, după ce a aflat în spital că avea și cancer

Data publicării:
Sursa foto: Atlético Portada Alta/Facebook

Francisco Garcia, antrenorul în vârstă de 21 de ani al unei echipe de fotbal de tineret din Spania, a murit în urma infectării cu coronavirus. Tânărul a aflat că suferă de leucemie abia când a mers la spital cu simptomele noului virus, informează The Independent.

Garcia avea o afecțiune medicală gravă care l-a făcut mai vulnerabil în fața virusului decât ar fi în mod normal o persoană de vârsta lui, însă a aflat despre forma de cancer de care suferea abia după ce s-a prezentat la spital cu simptome de coronavirus.

Clubul Atletico Portada Alta din Malaga, unde Francisco Garcia antrena o echipă de tineret, a confirmat moartea sa duminică, președintele Pep Bueno declarând că starea tânărului s-a deteriorat rapid.

"Am primit un telefon de la spital duminică, la ora 7 seara, și mi s-a spus că starea lui se stabilizase, dar la o oră după... Coronavirusul s-a adăugat unei boli grave de care suferea. Nu pot să cred ce s-a întâmplat", a spus Pep Bueno.

Aproape 300 de oameni au murit în urma epidemiei de coronavirus din Spania.

Numărul total al cazurilor de infecţie cu noul coronavirus în Spania a urcat luni la 8.744, dintre care aproape 1.000 în ultimele 24 de ore, a anunţat Fernando Simon, şeful Centrului naţional de alertă sanitară.

Editor web: V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Pericolul invizibil care omoară felinele de pe „insula pisicilor”. Boala este extrem de infecțioasă și nu există remediu

Partenerii noștri