Antrenorul de 21 de ani al unei echipe de tineret din Spania a murit de coronavirus, după ce a aflat în spital că avea și cancer

Data publicării:
antrenor
Sursa foto: Atlético Portada Alta/Facebook

Francisco Garcia, antrenorul în vârstă de 21 de ani al unei echipe de fotbal de tineret din Spania, a murit în urma infectării cu coronavirus. Tânărul a aflat că suferă de leucemie abia când a mers la spital cu simptomele noului virus, informează The Independent.

Garcia avea o afecțiune medicală gravă care l-a făcut mai vulnerabil în fața virusului decât ar fi în mod normal o persoană de vârsta lui, însă a aflat despre forma de cancer de care suferea abia după ce s-a prezentat la spital cu simptome de coronavirus.

Clubul Atletico Portada Alta din Malaga, unde Francisco Garcia antrena o echipă de tineret, a confirmat moartea sa duminică, președintele Pep Bueno declarând că starea tânărului s-a deteriorat rapid.

"Am primit un telefon de la spital duminică, la ora 7 seara, și mi s-a spus că starea lui se stabilizase, dar la o oră după... Coronavirusul s-a adăugat unei boli grave de care suferea. Nu pot să cred ce s-a întâmplat", a spus Pep Bueno.

Aproape 300 de oameni au murit în urma epidemiei de coronavirus din Spania.

Numărul total al cazurilor de infecţie cu noul coronavirus în Spania a urcat luni la 8.744, dintre care aproape 1.000 în ultimele 24 de ore, a anunţat Fernando Simon, şeful Centrului naţional de alertă sanitară.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri