Live

David Popovici s-a calificat la Tokyo 2020 în semifinalele de 100 m liber, proba lui favorită

Data actualizării: Data publicării:
David Popovici FOTO: Profimedia Images

David Popovici a concurat marţi la Tokyo 2020 în serii la 100 m liber, proba lui „de semnătură” și s-a calificat în semifinale, care au loc miercuri dimineață la ora 4.30, ora României.

David Popovici, 16 ani, a terminat pe locul 4 seria a 9-a a calificărilor din proba de 100 metri liber de la Jocurile Olimpice, fiind cronometrat cu timpul de 48.03. Astfel, Popovici s-a calificat în semifinala probei cu al 8-lea timp al probei.

Semifinalele vor avea loc miercuri dimineață de la ora 4.30, opt concurenți, din cei 16 calificați urmând să se califice în finală, în ordinea timpilor realizați.

Popovici este deținătorul celui mai bun timp al sezonului cu timpul de 47.30, record mondial de juniori, cu o secundă mai bun decât timpul realizat marți.

Marți David Popovici a făcut o cursă formidabilă în finala de la 200 m liber, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în care a obţinut un excelent loc patru, la doar două sutimi de medalia de bronz.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Recordul mondial al lui David Popovici la 100 m liber, doborât de Pan Zhanle. „Pot înota mai repede decât astăzi”, spune chinezul

David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp în finala de 200 m liber, la Europenele de la Otopeni

David Popovici a ales o destinație inedită de vacanță, într-un loc cunoscut pentru băile sărate și împachetările cu nămol

David Popovici, lecție de campion: E normal și uman să nu-ţi iasă întotdeauna. Prefer să fiu un sportiv complet decât un robot

Partenerii noștri