Live

EURO U21 2019. Florin Ştefan şi George Puşcaş le răspund britanicilor: „Naţionala noastră a câştigat meciurile cu inima, nu cu picioare

Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Florin Ştefan şi George Puşcaş, titulari ai României U21, le-au răspuns englezilor, care au avut o serie de declaraţii nepotrivite la finalul meciului. Tricolorii mici au învins Anglia U21 cu 4-2, într-un meci dramatic, în care toate golurile au fost marcate în ultimele 20 de minute ale partidei.

Atât selecţionerul Aidy Bothroyd, cât şi portarul Dean Henderson, au declarat că România nu a fost cu nimic superioară, iar ultimul a spus chiar că naţionala Angliei are cea mai bună echipă din turneu, în ciuda faptului că nu a obţinut niciun punct în grupă, după 1-2 cu Franţa şi 2-4 cu România, şi este deja eliminată de la turneul final din Italia şi San Marino, potrivit MEDIAFAX.

Noi jucăm cu inima, naţionala noastră a câştigat meciurile cu inima, nu cu picioarele. Sunt valoroşi, au valoare, dar unitatea pe care o avem noi şi foamea cu care jucăm meciurile... nu poate interveni nimic între noi şi victorie”, a spus George Puşcaş, într-o conferință de presă organizată duminică.

Nu contează cât valorezi, contează grupul. Noi am demonstrat că avem la echipa de tineret un grup foarte unit. Am observat că mi-a crescut cota, dar nu contează banii”, a declarat și Florin Ştefan.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Poveștile celor doi „tricolori” care au marcat în victoria României cu Israel: Parcursul lui Pușcaș și Hagi în fotbal

George Pușcaș, despre meciul România-Malta: Cele trei puncte sunt cele mai importante

România – Malta, scor 1-0, în preliminariile EURO 2020. Joc dezamăgitor al tricolorilor

Pușcaș, după semifinala cu Germania: De acum încolo vom demonstra și mai mult că România are calitate

Partenerii noștri