Live

FCSB, eșec de proporții la Sfântu Gheorghe: 2-4 cu Sepsi OSK

Data actualizării: Data publicării:

FCSB a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (2-0), de echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Pentru prima oară după cinci ani și jumătate, roș-albaștrii au primit patru goluri în campionat, notează digisport.ro.

Pentru Sepsi, este prima victorie cu FCSB. Au marcat Vaşvari '32, Ştefan '36, Tandia '53 (penalti) şi Mensah '90+4 pentru Sepsi, în timp ce pentru FCSB au înscris Coman '61 şi Rusescu '88.

Fundaşul Florin Ştefan a marcat golul etapei, în poarta lui FCSB. Până la reuşita lui, Sepsi avea deja 1-0. Cu doar patru minute înainte, Vaşvari deschisese scorul. După pauză, tot Vaşvari a obţinut un penalty, iar Tandia a transformat pentru un incredibil 3-0. A fost momentul în care echipa lui Dică A început o cursa de revenire. Intrat în locul lui Man, Rusescu a pasat decisiv pentru Florinel Coman, care a redus din handicap. Acelaşi Coman a mai ratat două ocazii bune. Pe final, Rusescu a marcat şi el, dar roş-albaştrii au fost taxaţi pentru a patra oară. Tandia şi-a trecut în cont dubla, iar FCSB a plecat învinsă de la Sfântu Gheorghe şi a căzut la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Din luna octombrie nu mai pierduse FCSB în campionat. 

FCSB a pierdut cu 2 la 4 la Sepsi şi rămâne la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.  Podiumul este completat de Viitorul. 

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a fost foarte supărat pe elevii săi. 

„Cum am început jocul, pe vârfuri, ca și cum nu conta. Pe noi ne interesa că terenul e înghețat, cum jucăm noi pe terenul ăsta? Nu am avut atitudinea celor de la Sepsi. Ne-a costat prima repriză. Sunt dezamăgit că nu am avut o atitudine bună. Puteam să primim 4 goluri, dar nu cu acea atitudine. Nu am reușit să punem presiune pe final. Am jucat slab. Este greu de pregătit un asemenea meci. Ne-au ieșit foarte puține în acest meci”, a spus Nicolae Dică după meci, citat de digisport.ro.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cristi Tănase, fostul căpitan al FCSB, a fost prins drogat la volan

FCSB a învins-o pe Dinamo București cu 1-0

Curtea de Apel București: CSA Steaua rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998. Decizia nu este definitivă

Insulte rasiste pentru un jucător de la FCSB, după meciul cu Hermannstadt. Asociaţia Fotbaliştilor „condamnă categoric” incidentul

Partenerii noștri