Live

Ambasada SUA și Comisia Europeană o felicită pe Simona Halep

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Victoria Simonei Halep la Roland Garros a făcut rapid înconjurul lumii. Din Statele Unite până în Europa şi Australia, toată presa vorbeşte despre performanţa jucătoarei din România. Jurnaliştii au remarcat mai ales că e prima victorie la un turneu de Grand Slam. Simona a primit felicitări din partea mai multor jucătoare de tenis de top, dar şi din partea Ambasadei Statelor Unite în România şi Reprezentanţei Comisiei Europene.

Foto: Twitter Roland Garros

„Primul trofeu de Grand Slam din carieră. Felicitări, Simona Halep! Felicitări, România” - este mesajul postat în limba română pe contul de Twitter al Ambasadei americane.

La rândul său, Reprezentanța Comisiei Europene la București o felicită pe Simona Halep pentru „o victorie extraordinară și primul titlu de Grand Slam”.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polonia vrea să aibă „cele mai bune relații posibile cu SUA, indiferent de cine e la putere”. Sikorski: „Nu mai facem aceleași greșeli”

O maşină s-a izbit de gardul Casei Albe. Șoferul a murit pe loc

Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Blinken: Un atac israelian asupra orașului Rafah ar provoca pagube „dincolo de ceea ce este acceptabil”

Partenerii noștri