Live

Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open, unde o va întâlni pe Serena Williams

Data actualizării: Data publicării:
Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open 2019, unde o va întâni pe Serena Williams. FOTO: Getty Images

Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open, după ce a învins-o pe Belinda Bencic, cu scorul de  7-6(3), 7-5, în semifinale. Sportiva canadiană de origine română, aflată pe locul 15 WTA, o va întâlni astfel pe Serena Williams (locul 8 WTA). 

Bianca Andreescu a întâlnit-o pe Belinda Bencici, din Elveția, în semifinalele turneului american. Primul set a fost unul echilibrat, în care cele două și-au câștigat serviciile. În tie-break, Bianca s-a impus cu 7-3.

Al doilea set a început mai bine pentru elvețiancă. Bencici a făcut repede un break și a condus cu 4-1 și, apoi, cu 5-2. A urmat o serie de 5 game-uri consecutive câștigate de Andreescu și partida s-a încheiat, după două ore și 12 minute, cu scorul de 7-6, 7-5.

În finală, Bianca Andreescu o întâlnește pe Serena Williams, care a trecut în forță de Elina Svitolina, cu 6-3, 6-1. În vârstă de 37 de ani, Serena William joacă pentru a 10-a oară în finala de la Flushing Meadows, turneu pe care l-a câștigat de 6 ori.

Serena Williams are ocazia să-și ia revanșa pentru meciul din finala de la Rogers Cup de luna trecută. Atunci, Serena Williams a fost nevoită să abandoneze din cauza durerilor, iar Bianca Andreescu a câștigat trofeul. A rămas însă memorabilă faza în care Bianca s-a dus la Serena, plină de compasiune și fair-play, și a reușit chiar să o facă să zâmbească printre lacrimi.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Halep, despre mesajul ironic al Serenei Williams în cazul suspendării: A fost o frustrare personală

Serena Williams a primit „Oscarul pentru modă”, fiind desemnată „Fashion Icon”

Bianca Andreescu, interviu pentru Digi24: „În sufletul meu, România este acasă. Aici este familia mea, aici am început tenisul”

Coco Gauff a câștigat în finala de la US Open primul său titlu de Mare Șlem

Partenerii noștri