Live

Qatar Open 2019. Reacția Simonei Halep când a aflat că joacă în semifinale cu Elina Svitolina

Data actualizării: Data publicării:

Simona Halep a învins-o, joi, pe Julia Goerges şi s-a calificat în semifinalele Qatar Open. Jucătoarea română a surprins la interviul acordat pe teren, când a declarat că nu ştie cu cine va evolua în penultimul act, scrie News.ro.

- Nu ştiu cu cine joc, a declarat Halep, pe teren.

- Nu ştii? E Elina Svitolina.

- O, e o mare provocare, am pierdut de fiecare dată, de fapt de două ori împotriva ei, o să fie o mare provocare pentru mine să joc semifinale împoriva ei, dar voi da totul, chiar vreau să câştig, a spus Simona Halep.

Ea a explicat că refuzul de a renunţa a făcut-o să o învingă pe Goerges, deşi germana a avut avantaj în setul secund.

„Sunt foarte fericită, a fost un meci foarte greu, e întotdeauna greu să joci împotriva ei, pentru că are un serviciu puternic, iar forehand-ul când are timp îl loveşte foarte puternic. Dar nu am renunţat, de aceea am putut câştiga acest meci, sunt mândră de efortul pe care l-am făcut pe teren. Îmi place să joc la Doha şi nu vreau să plec”, a spus Simona Halep.

După ce i s-a spus că terenul central de la Doha pare a fi unul din România când joacă în FedCup, Simona Halep a spus: „M-am obişnuit cu FedCup, săptămâna trecută. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit, le mulţumesc românilor! Este o atmosferă frumoasă întotdeauna şi vreau să spun de asemenea mulţumesc, Doha, eşti ospitalieră cu mine de fiecare dată şi mă simt bine aici de fiecare dată când vin”, a răspuns Simona Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, joi, cu scorul de 7-6 (1), 7-6 (6) pe germana Julia Goerges, locul 16 WTA, calificându-se în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha. Halep a revenit în setul secund de la 3-5, iar în tie-break-ul acestuia de la 2-5,apoi de la 4-6, când a salvat două mingi de set.

Simona Halep o va întâlni în semifinale pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4. Elina Svitolina conduce în întâlnirile directe cu 4-2, câştigând ultimele trei partide.

„Am avut partide foarte disputate în trecut, mereu au fost meciuri fizice, aşa că trebuie să fiu pregătită pentru asta. Cu siguranţă va fi o semifinală frumoasă, abia aştept astfel de meciuri pentru a-mi îmbunătăţi jocul şi pentru a evolua mai bine”, a spus Elina Svitolina, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Duelul Simona Halep - Elina Svitolina va fi  vineri, de la ora 15:30 și este transmis în direct de Digi Sport 1.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Simona Halep nu va juca împotriva Ucrainei în turneul Billie Jean King Cup din SUA. Explicațiile Federației Române de Tenis

Partenerii noștri