Live

Rafael Nadal a anunțat că nu va participa la Wimbledon şi nici la Jocurile Olimpice: „Trebuie să-mi ascult corpul”

Data publicării:
Rafael Nadal a anunțat că nu va participa la Wimbledon şi nici la Jocurile Olimpice. Foto: Guliver/Getty Images

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a anunţat joi că nu va participa nici la turneul pe iarbă de la Wimbledon şi nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportivul a făcut acest anunț pe pagina de Twitter.

Nadal a scris pe Twitter că a decis să nu participe în acest an la turneul de la Wimbledon (28 iunie-11 iulie) şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august): „O asemenea decizie nu este niciodată uşor de luat, dar trebuie să-mi ascult corpul şi după ce am discutat cu echipa mea am înţeles că este decizia corectă'”, scrie Agerpres.

Cu 20 de Grand Slam-uri în palmares, Nadal a câştigat două titluri la Wimbledon (2008, 2010), iar la ultimele două ediţii din 2018 şi 2019 a fost semifinalist.

La Jocurile Olimpice, Nadal a cucerit medalia de aur la simplu în 2008 la Beijing şi medalia de aur la dublu în 2016 la Rio.

Nadal a jucat ultima oară în semifinale la Roland Garros, în care a fost învins de sârbul Novak Djokovic după patru seturi.

 

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

500.000 de dolari costă un pachet exclusiv pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Serviciile incluse în acest preț

Macron dezvăluie „planurile B și C” în cazul unor amenințări teroriste la Jocurile Olimpice de la Paris

Macron acuză Rusia că încearcă să submineze Jocurile Olimpice. El spune că există planuri alternative pentru ceremonia de deschidere

Sportivii ruşi şi belaruşi nu vor defila la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Ce reguli a mai anunțat CIO

Partenerii noștri