Live

Simona Halep, prima declarație după finala pierdută la Madrid Open 2019

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Simona Halep, care a pierdut, sâmbătă seara, pentru a doua oară, finala turneului de la Madrid, nu a părut foarte afectată de acest insucces, care o împiedică să redevină nr. 1 WTA. În declarația de la festivitatea de premiere, Simona Halep i-a spus adversarei că i-a luat două trofee până acum, dar speră că va avea ocazia să se revanșeze și i-a urat succes la Roland Garros.

„Mi-ai luat două finale, două trofee. Să sperăm că în viitor vom mai putea juca și îmi voi lua revanșa”, a spus Simona Halep, adresându-i-se adversarei Kiki Bertens. Ea se referă la finala pierdută acum, la Madrid, și la cea de anul trecut, de la Cinncinati, când a ratat a treia oară titlul, tot în urma unui meci adjudecat de olandeză.

„Sunt tristă că n-am câștigat, dar Kiki merita să câștige, ai jucat un tenis mai bun, ai jucat toată săptămâna un tenis de înalt nivel, așa că felicitări”, a spus Simona Halep adresându-se olandezei.

Simona Halep le-a mulțumit organizatorilor și i s-a adresat direct lui Ion Țiriac spunându-i că-i mulțumește și că speră că nu e foarte supărat pentru acest eșec al ei. De asemenea, sportiva a mulțumit echipei și mamei sale.

Citiți și: Kiki Bertens intră în istorie cu un record la Madrid: „Îmi pare rău, Simona, dar mă faci să joc cel mai bun tenis”

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simona Halep a primit wild card pentru Trophee Clarins, turneu care va avea loc la Paris

Simona Halep explică de ce nu joacă la Madrid Open: Corpul meu are nevoie de ceva mai mult timp pentru a fi pregătit

Simona Halep se retrage în ultimul moment de la turneul din Portugalia, pentru care a primit un wild card

Halep a primit wild card pentru încă un turneu important. Mesajul Simonei

Partenerii noștri