Live

Un bărbat a murit pe loc după ce a căzut de pe o schelă, de la o înălţime de 7 metri. Poliţiştii au întocmit un dosar penal

Data publicării:
Un bărbat a murit pe loc după ce a căzut de pe o schelă

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Bârzava a murit, luni, după ce a căzut de pe o schelă amplasată la o înălţime de aproximativ şapte metri, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a deschis o anchetă în acest caz.

"Poliţiştii din cadrul Municipiului Miercurea-Ciuc, au fost sesizaţi cu privire la decesul unei persoane, în urma unei căderi de la un nivel superior. Echipa de cercetare, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat faptul că un bărbat de 50 de ani, din localitatea Barzava, în timp ce efectua lucrări, în calitate de angajat, pe o schelă montată la înălţime, s-ar fi prăbuşit de la aproximativ şapte metri. Din păcate, bărbatul a decedat pe loc" , au precizat reprezentanţii IPJ Harghita.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un șofer beat a fost prins de polițiști în Harghita, după ce chiar el i-a chemat la barul unde consumase alcool

Un bărbat din Adjud a murit strivit de panouri fotovoltaice grele de peste 1,3 tone

Șantier prăbușit în Italia. Trei muncitori au murit în Florența. Printre victime se află și români

Un bărbat de 70 de ani a pierdut pe o stradă din Harghita o borsetă cu cartușe și acum riscă o amendă de până la 10.000 de lei

Partenerii noștri