Un bărbat a murit pe loc după ce a căzut de pe o schelă, de la o înălţime de 7 metri. Poliţiştii au întocmit un dosar penal

Data publicării:
Mașină de poliție
Un bărbat a murit pe loc după ce a căzut de pe o schelă

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Bârzava a murit, luni, după ce a căzut de pe o schelă amplasată la o înălţime de aproximativ şapte metri, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a deschis o anchetă în acest caz.

"Poliţiştii din cadrul Municipiului Miercurea-Ciuc, au fost sesizaţi cu privire la decesul unei persoane, în urma unei căderi de la un nivel superior. Echipa de cercetare, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat faptul că un bărbat de 50 de ani, din localitatea Barzava, în timp ce efectua lucrări, în calitate de angajat, pe o schelă montată la înălţime, s-ar fi prăbuşit de la aproximativ şapte metri. Din păcate, bărbatul a decedat pe loc" , au precizat reprezentanţii IPJ Harghita.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri