Live

Un şofer de TIR a murit ars, după ce autotrenul pe care îl conducea s-a ciocnit cu un altul

Data publicării:
Accidentul s-a produs pe drumul naţional 5, în judeţul Giurgiu. Foto: ISU Giurgiu

Un şofer de TIR a murit ars, joi dimineaţă, după ce autotrenul la volanul căruia se afla a intrat în coliziune cu un altul, s-a răsturnat şi cabina a fost cuprinsă de flăcări. Accidentul s-a produs pe drumul naţional 5, în judeţul Giurgiu.

Accidentul în care au fost implicate un TIR încărcat cu peleţi şi unul care transporta cafea s-a produs pe DN 5, în zona localităţii Daia din judeţul Giurgiu, pe sensul de mers dinspre Bucureşti către Giurgiu, scrie News.ro. În urma impactului, unul dintre cele două autotrenuri s-a răsturnat, iar şoferul a rămas blocat în cabină, care a luat foc.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o cisternă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două SAJ. Când au ajuns echipajele, tirul era răsturnat pe o parte, capul tractor ardea generalizat, iar conducătorul auto surprins în interior nu a mai putut fi salvat”, informează ISU Giurgiu.

Bărbatul decedat avea 59 de ani. Celălalt şofer implicat, în vârstă de 47 de ani, a fost monitorizat la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

Urmează ca poliţiştii să stabilească toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, după ce un copac masiv s-a prăbușit pe un bulevard aglomerat din Kuala Lumpur

O șoferiță beată a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz și într-un gard, în Ilfov

Un şofer, posibil drogat, a ameninţat un altul cu un cuţit, după o şicanare în trafic în Mamaia

Impact violent pe o șosea din Mureș. Sunt trei victime, una în stare foarte gravă. A intervenit elicopterul SMURD

Partenerii noștri