Live

Un subofițer MApN a stat o zi pe un pervaz la etajul 7 și a amenințat că se sinucide, în Timișoara

Data actualizării: Data publicării:
Foto: George Călin/Inquam Photos

ACTUALIZARE 12.00 Bărbatul de 37 de ani care ameninţa de 24 de ore că se va arunca de pe fereastra apartamentului său de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara se află în siguranţă în locuinţă. Un alpinist a coborât în rapel, bărbatul s-a speriat, apoi a fost imobilizat.

”Bărbatul este în siguranţă. Se află în interiorul apartamentului”, a transmis IPJ Timiş.  Un alpinist a coborât în rapel la fereastră, bărbatul s-a speriat şi a fugit în interiorul locuinţei unde a fost imobilizat.

Un bărbat de 37 de ani din Timişoara, cadru militar, ameninţă încă de joi dimineaţă că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc din municipiu. Vineri dimineaţă, el se află în continuare pe pervazul geamului, iar negocierile pentru a-l determina să renunţe la acest gest continuă. Pompierii au montat o pernă gonflabilă.

Astfel, negocierile pentru a-l determina să renunţe continuă.

Bărbatul este cadru militar, fiind subofiţer la Unitatea Militară 01109 Timişoara. El este angajat al MApN din 2007, informează News.ro. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. El este necăsătorit şi are un copil.

La locul incidentului au mers poliţişti ai Secţiei 2 din Timişoara, un negociator din cadrul SAS Timiş şi militari din ISU Timiş, precum şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare.

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe, tot pe Calea Şagului din Timişoara, şi a fost găsită pe acoperişul de la intrarea în bloc. Aceasta a supravieţuit şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Şoferul unui autobuz de transport în comun din Timișoara, operat de urgență după ce a fost lovit de un pasager

Un pui de cățel a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Încep procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timişoara. Ciolacu: „Timișul merită investiții”

Partenerii noștri