Live

VIDEO Momentul în care un livrator de mâncare fură telefonul unei femei, într-un mall din București

Data actualizării: Data publicării:
Reprezentanții firmei de livrare i-au eliminat contul din aplicație

Furt mai puțin obișnuit în Capitală. Un livrator a fost prins de polițiști după ce a sustras telefonul mobil al unei femei care aștepta la coadă la un fast-food în mall. Reprezentanții firmei de livrare i-au eliminat contul din aplicație.

Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe imagini se observă cum, bărbatul, curier la o firmă cunoscută în Capitală, s-a prefăcut că așteaptă o comandă la casa de marcat lângă o femeie care își plătea mâncarea. A profitat de momentul în care victima era atentă la portofel și la comandă, s-a apropiat de ea și i-a luat telefonul din buzunar, apoi a plecat. Femeia a anunțat poliția imediat, iar curierul a fost prins și imobilizat.

Crina Eșanu - purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Hoțul are 42 de ani și este român. Compania la care lucra a precizat pentru Digi24 că livratorii nu sunt angajați direct, ci prin firme externe de logistică.

„Astfel de comportamente sunt complet inacceptabile și prima măsură pe care o luăm este eliminarea contului curierului respectiv de pe platformă.”

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Surpriză de proporții! Un fost câștigător de Grand Slam și-a anunțat retragerea din tenis, la numai 30 de ani

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

56 de candidați sunt înscriși în bătălia electorală pentru primăriile Bucureștiului. Cine sunt aceștia

Misiune în premieră cu un avion SMURD: Doi pacienţi în stare critică după un accident, transferaţi de la Suceava la Bucureşti

Un bărbat a ameninţat că se aruncă de la etaj, în parcarea unui mall din București. Au fost chemate echipe de negociatori

Un șofer a scăpat controlul mașinii și s-a izbit de un indicator în zona unde tocmai fusese instalat un limitator inteligent de viteză

Partenerii noștri