VIDEO Momentul în care un livrator de mâncare fură telefonul unei femei, într-un mall din București

Data actualizării: Data publicării:
hot
Reprezentanții firmei de livrare i-au eliminat contul din aplicație

Furt mai puțin obișnuit în Capitală. Un livrator a fost prins de polițiști după ce a sustras telefonul mobil al unei femei care aștepta la coadă la un fast-food în mall. Reprezentanții firmei de livrare i-au eliminat contul din aplicație.

Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe imagini se observă cum, bărbatul, curier la o firmă cunoscută în Capitală, s-a prefăcut că așteaptă o comandă la casa de marcat lângă o femeie care își plătea mâncarea. A profitat de momentul în care victima era atentă la portofel și la comandă, s-a apropiat de ea și i-a luat telefonul din buzunar, apoi a plecat. Femeia a anunțat poliția imediat, iar curierul a fost prins și imobilizat.

Crina Eșanu - purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Hoțul are 42 de ani și este român. Compania la care lucra a precizat pentru Digi24 că livratorii nu sunt angajați direct, ci prin firme externe de logistică.

„Astfel de comportamente sunt complet inacceptabile și prima măsură pe care o luăm este eliminarea contului curierului respectiv de pe platformă.”

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri