Campania Digi24 “Avem același sânge” ajunge în judeţele Braşov şi Giurgiu

Data publicării:
carla
Campania Digi24 “Avem același sânge”

Digi24 cheamă din nou românii să salveze vieți printr-o simplă donare de sânge în cadrul celui mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților.

Peste 3.000 de români au fost donatori pentru viață în cadrul proiectului care se va desfășura pe tot parcursul acestui an. Până acum, campania “Avem același sânge” a ajuns în 13 județe.

Pe 23 iunie 2023, campania “Avem același sânge” ajunge în județul Braşov, oraşul Râşnov, şi în municipiul Giurgiu. Acțiunile vor fi organizate cu ajutorul personalului medical de la Centrele de Transfuzie.

Pe 23 iunie 2023, campania “Avem același sânge” va fi în două județe simultan:

  • În judeţul Braşov, unde donarea de sânge va avea loc în oraşul Râşnov, la sediul primăriei, între orele 8:00-13:00.

  • În județul Giurgiu, unde donarea de sânge va avea loc în municipiul Giurgiu, la Teatrul “Tudor Vianu”, între orele 8:00-15:00.

Alături de comunitatea din Braşov va fi jurnalista Digi24 Ana-Maria Păun, care va transmite în direct evenimentul de donare, iar la Giurgiu va fi jurnalista Carla Tănasie.

Cu ajutorul Parteneriatului Digi 24 - UMF “Carol Davila” continuăm și studiul național privind cuantificarea riscului la evenimente cardiovasculare și evaluarea calității somnului, în rândul donatorilor de sânge.

Digi24 le mulțumește partenerilor: Centrul de Transfuzie Braşov, Centrul de Transfuzie Giurgiu, Consiliul Județean Braşov, Consiliul Judeţean Giurgiu, Primăria Râşnov și Primăria Giurgiu.

Proiect susținut de SANADOR

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri