Nicolae Ciucă sprijină campania Grupului Digi şi UNICEF: Să donăm pentru viitorul copiilor din Ucraina

Data actualizării: Data publicării:
Nicolae Ciucă face declarații.
Premierul Nicolae Ciucă. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Campania Grupului Digi şi UNICEF are şi susţinerea premierului. "Copiii sunt speranţa unei naţiuni şi vă invit să donăm pentru viitorul copiilor din Ucraina", a transmis Nicolae Ciucă, într-un mesaj pentru Digi24. 

"Victimele nevinovate ale agresiunii militare ruse din Ucraina au nevoie de ajutorul nostru. Copiii sunt, astăzi, speranța unei națiuni invadate brutal și crud. Fiecare copil pe care îl ajutăm le alină durerea vecinilor și prietenilor noștri care suferă teroarea și șocul războiului.

Vă invit să fim solidari, să donăm pentru viitorul copiilor din Ucraina", este mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă.

De 1 martie, Digi24 împlinește 10 ani de la prima emisie live și își donează ziua prin intermediul campaniei umanitare „Împreună pentru libertate”, demarată în parteneriat cu UNICEF România și îi încurajează pe telespectatori să îi sprijine pe cei 7,5 milioane de copii din Ucraina, aflați în nevoie, printr-un SMS la 8845, cu textul UCRAINA.

În ziua în care împlinește 10 ani, Digi24 oferă, alături de canalele din trustul media DIGI - Digi Sport, Digi FM, PROFM, UTV, Digi World, Digi Life, Digi Animal World - ajutor în gestionarea crizei umanitare din Ucraina și îndeamnă românii să se alăture campaniei, prin efectuarea unei donații lunare în valoare de 2 euro*, în mod recurent. Donațiile pot fi efectuate și pe pagina UNICEF România, putând fi realizate direct prin transfer bancar sau se pot face și sub forma unor produse necesare, prin intermediul platformei oficiale a Ministerului Afacerilor Interne, umanitar.dsu@mai.gov.ro.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri