Podcast Alegerile americane la jumătate de mandat. Trump a rămas în jocul politic, iar Biden și-a menținut presiunea din campania prezidențială

Data publicării:
steag sua
Alegerile americane la jumătate de mandat. Trump a rămas în jocul politic, iar Biden și-a menținut presiunea din campania prezidențială

Înaintea deznodământului din SUA, ascultați o discuție cu consultantul politic, Cătălin Dumitru de la Kensigton Comunication, fin cunoscator al campaniilor electorale de la noi și din alte părți ale lumii.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Alegerile din 8 noiembrie, alegeri de la jumătatea mandatului din SUA,  sunt „imprevizibile”, spun mulți specialiști americani. Președintele Biden speră să păstreze o majoritate democrată în cel puțin una dintre cele două camere ale Congresului. Republicanii speră si ei cel puțin la același succes.

Trump a rămas în jocul politic, iar Biden și-a menținut presiunea din campania prezidențială, spunând "Dacă votezi pentru republicani, îl votezi pe Trump.”

Dar cât mai contează pentru americanul de rând aspectul moral, când inflația e la cote fără precedent în SUA? Cine sunt marii finanțatori din spatele unor candidați republicani mai trumpiști ca Trump și de unde au apărut ei? Înaintea deznodământului din SUA, ascultați o discuție cu consultantul politic, Cătălin Dumitru de la Kensigton Comunication, fin cunoscator al campaniilor electorale de la noi și din alte părți ale lumii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast