Podcast Câtă nevoie are generatia Z de leadership? „Conceptele democrațiilor occidentale nu sunt natural înțelese și aplicate în România”

Data publicării:
tineri
Câtă nevoie are generatia Z de leadership? „Conceptele democrațiilor occidentale nu sunt natural înțelese și aplicate în România”

Generația Z reprezintă o mare provocare pentru angajatori și organizații. Dar pentru statul român și sistemul sau educațional? Răspunde Codrin Scutaru - sociolog, fost demnitar care a ales să devină capitalist și a dezvoltat una din cele mai de succes...

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Unde ne sunt liderii? Unde îi căutăm? Câtă nevoie are generatia Z de... leadership? Și cât mai crede în concept, câtă vreme, studii sociologice recente demonstrează ca tinerii digitalivalorizează mai mult banii decât familia, valorile interumane, sanatatea etc.

Generația Z reprezintă o mare provocare pentru angajatori și organizații. Dar pentru statul român și sistemul sau educațional? 

O discuție despre leadership la români și puterea exemplului, cu Codrin Scutaru - sociolog, fost demnitar care a ales să devină capitalist și a dezvoltat una din cele mai de succes companii de public affairs din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast