Podcast Cine luptă pe frontul războiului psihologic?

Data publicării:
Imagine ilustrativă cu fake news. Dezinformarea vrea să ne transforme într-un revoltat fără neapărat o cauză, dar cu niște idoli, de obicei mai spre Est. Foto: Getty Images
Cine luptă pe frontul războiului psihologic?

Cătălin Nunu împreună cu șeful direcției de comunicare din MapN, Constatin Spînu, analizează frontul paralel al razboiului psihologic din România.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Minți atacate cu informații false și propagandă. O mulțime de teme identificate – și pe lângă care nu ar trebui să trecem indiferenți: cine vrea să semene teama chemării la arme prin ordine de încorporare false? Slăbirea încrederii în Alianță, cu tema predilectă de propagandă a scutului de la Deveselu, dar nu numai, imagini cu coloane de blindate, scoase din context, folosite pentru a crește tensiunea în societate și conturi false de social media care le replică pe cele oficiale. Așa zise acorduri istorice si mituri NATO-Rusia.

Chiar dubla tragedie din aviația militară de la noi, de acum trei săptămâni, a devenit subiect de dezinformare. Câteva dintre elementele de pe frontul războiului informațional, aproape psihologic din ultima perioadă le analizăm în aceasă ediție Digi Context împreună cu șeful direcției de comunicare din MapN, Constatin Spînu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast