Podcast Corespondență de la Vama Siret, poarta care desparte războiul de pace

Data publicării:
refigiati ucraineni la vama siret
Corespondență de la Vama Siret, poarta care desparte războiul de pace

Reporterul Digi24, Carla Tănasie, a petrecut ultimele saptamani in Vama Siret ca sa inteleagă dramele celor care fug din calea razboiului si pentru a-i cunoaște pe cei care zilele acestea s-au dedicat pentru a-i ajuta pe ucraineni. Pentru asta, a stat de...

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

De câteva săptămâni, vama Siret care desparte România de Ucraina, s-a transformat în poarta care desparte războiul de pace.

Zeci de mii de persoane din ucraina au lasat în urmă totul, casa serviciul, bunurile personale si uneori chiar și partenerii de viață si au trecut granita in țara noastră ca sa nu devină victimele războiului început de VLadimir Putin.

Românii au inteșes durerea acestor oameni si s-au mobilizat imediat pentru a acorda mana de ajutor de care ucrainenii aveau nevoie. Reporterul Digi24, Carla Tănasie, a petrecut ultimele saptamani in Vama Siret ca sa inteleagă dramele celor care fug din calea razboiului si pentru a-i cunoaște pe cei care zilele acestea s-au dedicat pentru a-i ajuta pe ucraineni. Pentru asta, a stat de vorbă cu unul dintre coordonatorii de la fața locului, Alin Găleată, ofițer la ISU Suceava. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast