Podcast Cum a devenit Barilul noua unitate de măsură a bunăstării

Data actualizării: Data publicării:
Live oil industry breaking news on TV screen with stock and financial indicators showing energy related industry in crisis due to Covid-19 coronavirus
Cum a devenit Barilul noua unitate de măsură a bunăstării

Cristi Tudorescu, consultant și specialist în piețe financiare, explică cum se schimbă viata și banii noștri în timp de război.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Un amestec de aşteptări şi evenimente au coborât petrolul în jurul a 100 de dolari şi cu atât mai mult mişcările viitoare sunt greu de aniticipat. La pompă preţurile au rămas încremenite la fel şi măsurile pe care înainte de criză politicienii le tot anunţau: au discutat de plafonări până au uitat de el. Faţă de vârfurile din primele zile ale războiului petrolul e mai jos cu un sfert. de ce întârzie benzinarii să reducă preţurile, deşi în această dimineaţă am văzut o ieftinire modestă.

România ar putea încheia anul cu o inflație de două cifre, dobânzi în creştere pentru credite, iar recesiunea tehnică nu e exclusă cu o încetinire puternică a consumului. Salariul mediu a scăzut, ba chiar orice creştere e rapid anulată de inflaţie! Este şi fundalul pe care România are serioase dificultăţi în a se împrumuta. Viata și banii în război, cum se schimbă oportunitățile persoanele, oportunitați și mindset. În această ediția a podcastului Dig Context realizată de Cătălin Nunu, o discuție sinceră cu Cristi Tudorescu, consultant și specialist în piețe financiare. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast