Podcast Dubla greșeală a lui Novak Djokovic în Australia - comentatorul Dragoș Suciu vorbește despre problemele numărului 1 ATP

Data actualizării: Data publicării:
Novak Djokovic la turneul Australian Open din 2021.
Dubla greșeală a lui Novak Djokovic în Australia - comentatorul Dragoș Suciu vorbește despre problemele numărului 1 ATP

Ce spune scandalul „Nole” despre noi toți, în acest foarte turbulent început de mileniu? Răspunde comentatorul Dragoș Suciu, de la DigiSport, în această ediție Digi Context.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

 

Dac-ar fi să judecăm noul an după felul în care a început, 2022 va fi și el o foarte lungă ceartă despre coronavirus.

Distribuția începutului de an îl include însă, în rolul principal, dar și într-una dintre cele mai controversate partituri ale întregii sale vieți, pe cel mai bun jucător de tenis din lume.

Novak Djokovic e înapoi în Serbia, după două săptămâni cu totul sărite din ax petrecute la Melbourne, în Australia, la capătul cărora a fost expulzat pentru că este nevaccinat anti-COVID.

Numărul 1 ATP și-ar fi dorit să devină primul jucător cu 21 de titluri de Mare Șlem în carieră și să-i depășească pe marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal.

Câte șanse mai are? Cum va încerca să le și fructifice? Și ce spune scandalul ”Nole” despre noi toți, în acest foarte turbulent început de mileniu?  Căutăm răspunsuri cu ajutorul comentatorului Dragoș Suciu, de la DigiSport, în această ediție Digi Context realizată de Filip Standavid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Ascultă și
Recomandări podcast