Podcast Duelurile din ringul de „joacă” al Bursei de la București. Ce planuri sunt pentru piața locală

Data actualizării: Data publicării:
WhatsApp Image 2022-07-22 at 10.56.00 (1)
Duelurile din ringul de „joacă” al Bursei de la București. Ce planuri sunt pentru piața locală

Radu Hanga, președintele Bursei de la București, explică care e atmosfera în piața de la noi și de ce a încetinit ritmul listărilor.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Un amestec de îngrijorări cu privire la ce se va intampla cu economiile  și crize care s-au suprapus cum nu se poate mai prost: revenirea din pandemie, războiul provocat de Rusia în Ucraina, criza energetică, blocajele de pe lanțurile de aprovizionare, creșterile de prețuri care au mușcat serios din puterea de cumpărare dar și din banii puși la treabă.

Recesiune, inflație, dobânzi în creștere și alte câteva provocări. Bursa de la Bucruresti a reușit să anuleze șocul provocat de război a recuperat pierderile, iar în această perioadă tulbure, bursa s-a dovedit un loc de unde companiile și chiar statul să-și finanțeze nevoile. 

Care e atmosfera în piața de la noi, de ce a încetinit ritmul listărilor, când vine pe bursă Hidroelectrica, când ar putea să includă și MSCI, Bursa, în rândul emergentelor dar și despre "jocul la Bursă" cu Radu Hanga, Președintele BVB, în această ediție DigiContext, podcastul Digi24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast