Podcast Interviu cu istoricul Armand Goșu - Rusia: back in business?

Data publicării:
Militarii ruși execută exerciții în Crimeea
Interviu cu istoricul Armand Goșu - Rusia: back in business?

Cât de ridicată rămâne perspectiva unei invazii rusești a Ucrainei, adică într-o țară de a granița României?  Cât de hotărât este cu adevărat Occidentul să răspundă? Și care ar putea fi rolul Bucureștiului în cele ce urmează? Răspunde la aceste întrebări...

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Săptămâna aceasta a început cu negocieri directe între Rusia și Statele Unite,pe teren neutru, la Geneva, în privința securității de pe continentul european. 

A continuat cu o reuniune a Consiliului Rusia-NATO, în Bruxelles, dar și cu trimiterea unor elicoptere rusești la granița Ucrainei, unde se află deja circa o sută de mii de soldați ai Federației Ruse.

Cât de ridicată rămâne perspectiva unei invazii rusești a Ucrainei, adică într-o țară de a granița României?  Cât de hotărât este cu adevărat Occidentul să răspundă? Și care ar putea fi rolul Bucureștiului în cele ce urmează? 

Căutăm răspunsuri în această ediție Digi Context realizată de Filip Standavid cu ajutorul lui Armand Goșu, conferențiar la Facultatea de Științe Politice a Universității București, specializat în istoria spațiului ex-sovietic.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast