Podcast Piața de milioane de euro a halbelor. Berea și trendurile din această vară

Data publicării:
Two beer glasses on worktop
Piața de milioane de euro a halbelor. Berea și trendurile din această vară

Julia Leferman,președintele Asociației Berarii României, explică cum se completează marii berari cu berăriile artizanale și de unde avântul acestora, dar și ce bem în această vară.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

O ediție cu avertisment: vă va provoca sete și e bine să o consumați cu moderație - despre bere în această ediție Digi Context, mai ales acum în buza celor peste 30 de grade care se simt deja afară.

Marii berari se orientează tot mai mult către mixuri de beri alcoolice cu arome și își extind portofoliile cu beri aromate non-alcoolice. Un proces de inovare și reinventare al berarilor după anii de liniște în care barurile și terasele au stat închise. A venit însă necazul războiului care are ceva efecte inclusiv în această piață a berii. Cum se completează marii berari cu berăriile artizanale și de unde avântul acestora? Ce bem în această vară, cine și cum s-a reinventat? Trenduri pe o piață din care, încet dar sigur, pare să dispară berea la PET. Răspunde în această ediție Digi Context, podcastul Digi24.ro, Julia Leferman, președintele Asociației Berarii României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast