Podcast România învelită în polistiren. Cronologia unor promisiuni prăbușite

Data actualizării: Data publicării:
pod prabusit peste siret
România învelită în polistiren. Cronologia unor promisiuni prăbușite

Despre România cârpită cu polistiren - cu Florin Negruțiu și Cătălin Nunu.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

 

Multe anchete, puține răspunsuri în cazul podului din Neamț, care s-a prăbușit la o jumătate de an de la promisiunile că va rezista zeci de ani. Armata e soluția găsită de premierul Ciucă pentru ca în zona podului să se circule iar.

Accidentul grav din județul Neamț este doar un incident dintr-o listă lungă de lucrări făcute de mântuială, poduri și drumuri la care nu s-au mai făcut reparații de zeci de ani și care, într-un final, pot duce la adevărate tragedii.

În mod miraculos, prăbușirea podului din Neamț nu a însemnat o tragedie. Românii s-au revoltat, după care au început să facă meme pe seama incidentului. Cele mai multe îl au în centru pe Ionel Arsene - șeful CJ Neamț, care a garantat personal că podul v-a rezista zeci de ani.

O oaie prinsă sub podul prăbuşit în Neamţ a ieșit singură dintre dărâmături. Un activist Animals Internaţional România a avut ideea să fluiere după animal, aşa cum fac de obicei ciobanii. Auzind un sunet obişnuit, oaia şi-a făcut curaj şi a ieşit la suprafaţa. E simbolul unei cronologii de evenimente și promisiuni prăbușite. Nimeni nu poate spune cu mâna pe inima, nici acum, că acolo nu e niciun om! Despre România cârpită cu polistiren - cu Florin Negruțiu, jurnalist Digi24 în această ediție #Digicontext, podcastul digi24.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast