Podcast #RoVaccinare în bătălia cu "bazaconiile". Depopularea - conspirație mondială și zombieficarea după un scenariu Omicron

Data publicării:
251761451_274467774686427_1237879293505214307_n
#RoVaccinare în bătălia cu "bazaconiile". Depopularea - conspirație mondială și zombieficarea după un scenariu Omicron

Interviu cu Dorin Chirca, managerul platformei RoVaccinare, în care acesta explică că nevoia de argumente științifice e esențială în fața conspirațiilor COVID.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Aproape un sfert de milion de utilizatori au dat like paginii de facebook RoVaccinare în ultimul an și jumătate. Este pagina oficială unde sunt promovate mesajele provaccinare ale Statului și demontate teorii pentru imaginație bogată. Deși pare că e despre cel ce urlă mai tare, valurile pandemiei - câte vor mai fi, ne găsesc cel puțin în materie de demontare a acestor teorii, la fel de ezitanți.

Câțiva oameni din spatele platformei caută argumente pentru dezbatere. Nu e mereu dezbatere și până la urmă cu ce argumente poți combate teoria zombieficării prin vaccinare. Dar nevoia de argumente științifice e esențială, chiar și în fața scenariilor dintre cele mai ciudate. Invitatul acestei ediții Digi Context realizată de Cătălin Nunu este Dorin Chirca, managerul platformei RoVaccinare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast