Podcast „Săptămâna unu la unu” cu Robert Kiss și Cătălin Nunu. Episod 2 (26 martie 2022)

Data publicării:
saptamana unu la unu - kiss și nunu
„Săptămâna unu la unu” cu Robert Kiss și Cătălin Nunu. Episod 2 (26 martie 2022)

Evenimentele care au marcat săptămâna sunt analizate și explicate de jurnaliștii Robert Kiss și Cătălin Nunu în emisiunea „Săptămâna unu la unu”. În această ediție: despre frica de atacuri chimice, ruble pentru gaz și disparițiile dubioase din cercul...

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Evenimentele care au marcat săptămâna sunt analizate și explicate de jurnaliștii Robert Kiss și Cătălin Nunu în emisiunea „Săptămâna unu la unu”.  

În această ediție:
despre frica de atacuri chimice, ruble pentru gaz și disparițiile dubioase din cercul restrâns al lui Vladimir Putin. Un fost șef de stat din România a fost declarat oficial colaborator al securității comuniste, cele mai noi frici ale românilor sunt norul toxic și minele din marea neagră, iar coaliția este în corzi, pentru că Florin Cîțu se vrea mai șef decât Nicolae Ciucă. 

Săptămâna unu la unu este emisiunea de la DIGI FM în care cele mai importante știri sunt abordate din toate unghiurile și sunt comentate din punct de vedere rațional. Ascultătorii se pot alătura în fiecare sâmbătă, de la ora 13:00, iar detalii suplimentare pot fi regăsite direct pe paginahttps://www.digifm.ro/.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast