Podcast Se pune prima cărămidă la Grivița 53, primul teatru construit împreună. Chris Simion: „Suferința e necesară ca să poți să evoluezi”

Data publicării:
At the Theater
Se pune prima cărămidă la Grivița 53, primul teatru construit împreună. Chris Simion: „Suferința e necesară ca să poți să evoluezi”

Chris Simion vinde „cărămizi” pentru un hub cultural cum România nu are în prezent.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Se împlinește un vis! Luna trecută a început șantierul la „Griviţa 53, primul teatru construit împreună", adică primul teatru privat construit de la zero în Bucureşti, în ultimii 70 de ani, prin colectă publică. 

Va fi ridicat graţie regizoarei Chris Simion – Mercurian, femeia care a învins cancerul şi care şi-a vândut terenul moştenit de la bunica pentru a da viaţă unui teatru independent. O iniţiativă începută în urmă cu şase ani de către regizoare, preluată mai apoi de o întreagă comunitate de iubitori ai teatrului şi frumosului. Chris Simion vinde în continuare cărămizipentru teatru sau un hub cultural cum România nu are în prezent. Dacă te convinge după acest Podcast, poți fi parte și tu din proiect. Cumperi o cărămidă Grivița 53" și ctitorești un Vis...

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast