Podcast Valeriu Stoica despre viitorul PNL-ului: „Nu vreau să fiu sceptic, dar sunt”

Data publicării:
ID193023_INQUAM_Photos_George_Calin
Valeriu Stoica despre viitorul PNL-ului: „Nu vreau să fiu sceptic, dar sunt”

Fostul președinte al PNL, Valeriu Stoica, vorbește în această ediție despre ce se întâmplă în partidul care dă, actualmente, premierul României și explică de ce par formațiunile politice din România cu un pas-doi în urma societății.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Pe când se afla într-o vizită în Statele Unite, Florin Câțu s-a trezit că-i fuge PNL-ul de sub picioare. Președintele partidului liberal a demisionat la scurt timp după revenirea în țară, la capătul a două reuniuni consecutive ale Biroului Executiv - aproape toate filialele care îi dăduseră entuziast votul cu o jumătate de an în urmă s-au răzgândit subit.

Urmează - în foarte scurt timp - un Congres Extraordinar la capătul căruia e de presupus că locul liber din PNL va fi luat de premierul în exercițiu, generalul Nicolae Ciucă.

Ce se întâmplă, deci, în partidul care dă, actualmente, premierul României? Care e explicația agitației aproape continue de după ultimele alegeri parlamentare? De ce par formațiunile politice din România cu un pas-doi în urma societății? 

Invitatul acestei ediții Digi Context realizată de Filip Standavid este Valeriu Stoica, avocat și fost președinte al PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast