Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 19 octombrie 2014

19 octombrie 2014. În weekend-ul 24-26 octombrie, Digi Film a programat Drillbit Taylor - sâmbătă de la ora 20, Johnny English Reborn - duminică de la 20:00 și The Interpreter - duminică de la 21:45.

Drillbit Taylor
Trei elevi de liceu care sunt agresaţi de colegi angajează un bodyguard. Ce nu ştiu adolescenţii e că acesta se nimereşte a fi un veteran de război care are propriile planuri, trăieşte în stradă şi nu are nici cea mai vagă idee despre ce ar trebui să facă un bodyguard. Atunci când se dă drept profesor suplinitor la liceu, pentru a avea grijă de cei trei elevi care l-au angajat, improvizaţiile lui complica situatia. Owen Wilson este... "Drillbit Taylor", sâmbătă de la ora 20:00, pe Digi Film.

Johnny English Reborn
Cel mai incapabil spion din serviciul Majestăţii Sale primeşte o misiune care îi depăşeşte cu mult capacităţile: trebuie să împiedice un asasinat la nivel înalt, care ar arunca planeta întreagă în haos şi război. Cele mai noi şi mai bizare invenţii şi tehnologii devin arme în slujba lui Johnny English, care are la dispoziţie doar câteva zile până când o conferinţă a şefilor de stat le va da asasinilor ocazia să lovească fatal. Rowan Atkinson are, evident, rolul principal în "Johnny English... se întoarce!", duminică de la 20:00, pe Digi Film.

The Interpreter
Silvia Broome, traducătoare ONU şi cunoscătoare a unui dialect African cu foarte puţini vorbitori, contactează FBI-ul pentru a anunţa că a auzit întâmplător o conversaţie ce pare să indice un complot. Agentul federal care investighează denunţul începe să sape în trecutul traducătoarei, şi descoperă că nici ea nu este atât de nevinovată cum pare. "Traducătoarea", un thriller în regia lui Sydney Pollack, cu Nicole Kidman şi Sean Penn în rolurile principale, este pe Digi Film duminică de la 21:45.