Sari la conținut
News Alert

Digi Film - Filmele săptămânii - 27 octombrie 2013

Digi Film a programat pentru acest sfârșit de săptămână PARKER - sâmbătă la 21:45, COUPLES RETREAT - duminică, la ora 20:00 și RED LIGHTS - duminică, de la ora 22:00.

PARKER
Un infractor care are un cod moral foarte strict refuză să dea o lovitură alături de tovarășii lui. Temându-se de trădare, aceștia înscenează un atac și sunt convinși că l-au ucis. Însă Parker supraviețuieste și pornește pe urmele lor pentru a se răzbuna. Odată ce foștii săi tovarăși își dau seama de pericol, se aliază cu un mafiot puternic pentru a se asigura că Parker nu va scăpa și de data aceasta. Cu Jason Statham şi Jennifer Lopez în rolurile principale şi regizat de Taylor Hackford, cineastul aflat în spatele unor mega-succese precum The Devils Advocate, Proof of Life sau Ray, „Parker” este difuzat pe Digi Film sâmbătă, la 21:45.

COUPLES RETREAT
Patru cupluri de prieteni plănuiesc o vacanţă pe o insulă tropicală, pentru ca una dintre perechi să îşi repare căsnicia. Iniţial, ceilalţi plănuiesc să se bucure de concediu în timp ce prietenii lor sunt la terapie de cuplu - dar se dovedeşte că pachetul de vacanţă îi obligă pe toţi să participe la terapie. Toţi cei din grup ajung să descopere la terapie că fiecare cuplu ascunde probleme mai mici sau mai mari care acum ameninţă să le strice vacanţa tuturor. „Vacanţă all-inclusive” îi are în rolurile principale pe Vince Vaughn, Jon Favreau şi Malin Akerman, şi va fi difuzat de Digi Film duminică, la ora 20:00.

RED LIGHTS
Doctorul Margaret Matheson îşi petrece zilele demonstrând că evenimente care par a fi fenomene paranormale sunt de fapt înscenări complicate. Atunci când un medium celebru reapare în public după ani de absență, psiholoaga și asistentul său, Tom Buckey, se simt obligați să își măsoare puterile cu mult-mediatizatul Simon Silver. Între Buckley și Silver, confruntarea devine imediată și periculoasă. Cillian Murphy, Sigourney Weaver şi Robert de Niro asigură prima linie în „Dincolo de întuneric”, un excelent thriller programat pe Digi Film duminică, de la ora 22:00.

Pe aceeași temă