Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (29, 30 noiembrie)

23 noiembrie 2014. La sfârșitul săptămânii, pe Digi Film puteți vedea, printre altele, Cowboys & Aliens - sâmbătă de la ora 20.00, Fast Five - sâmbătă, la 21:45 și Mission Impossible: Ghost Protocol - duminică, de la 20.00.

Cowboys & Aliens
În Vestul sălbatic, la sfârşitul secolului XIX, un străin amnezic ajunge într-un orăşel condus de mâna de fier a colonelului Dolarhyde. Iniţial, locuitorii din Absolution îl resping pe nou-venit; curând, însă, vor fi obligaţi să îl vadă ca pe unica lor şansă de supravieţuire atunci când orăşelul e cotropit de invadatori veniţi din înaltul cerului. Treptat, străinul începe să îşi amintească cine este şi de ce doar el deţine cheia victoriei. Daniel Craig, Harrison Ford şi Olivia Wilde au rolurile principale în Cowboys şi extratereştri, pe Digi Film sâmbăta viitoare de la ora 20.00.

Fast Five
Un fost poliţist şi un fost infractor devin parteneri pentru a da o ultimă lovitură care le va aduce bogăţia şi libertatea visate. Pentru asta, ei trebuie să scape definitiv de un mafiot aflat pe urmele lor. În afara lui, cei doi, alături de aliaţii lor, mai au de înfruntat un pericol: echipa unui agent federal care îi vânează de ceva vreme. Vin Diesel, Paul Walker şi Dwayne Johnson sunt în prima linie a acestui nou episod dintr-o super-serie. Furios şi iute în viteza a cincea intră pe Digi Film sâmbăta viitoare, la 21:45.

Mission Impossible: Ghost Protocol
Ethan Hunt trebuie să captureze un terorist care ameninţă ca va lansa rachete nucleare ruseşti împotriva teritoriului american. Cum ruşii nu au reuşit să îl împiedice, preşedintele SUA e nevoit să lanseze Ghost Protocol, o procedură care expune agenţii SUA la pericol maxim cu minimum de ajutor. Alături de noii săi parteneri, Ethan Hunt ajunge de partea cealaltă a lumii, unde o serie de urmăriri dramatice pot decide soarta unui continent. Misiune imposibilă: Ghost Protocol e pe Digi Film duminica viitoare, de la 20.00.