Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 29 iunie 2014

29 iunie 2014. La sfârșitul săptămânii, Digi Film a programat pentru dumneavoastră, printre alte filme bune, SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD -  sâmbătă de la 20:00, OUT OF THE FURNACE - duminică de la ora 20:00 și 28 DAYS - duminică la 22:00.

SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD
Scott Pilgrim are o viaţă nu tocmai împlinită: cântă într-o formaţie căreia îi lipsesc inspiraţia şi succesul. Are o relaţie cu o liceană, după ce a fost părăsit de fosta prietenă. Dar, atunci când se îndrăgosteşte de Ramona Flowers, trebuie nu doar să se descurce între cele două foste prietene, ci şi să depăşească nişte obstacole serioase: şapte foşti prieteni ai Ramonei îl provoacă la luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a le lua locul în viaţa noii sale iubiri. Distribuţia acestei comedii îi include pe Michael Cera, Chris Evans şi Anna Kendrick. Nu rataţi Scott Pilgrim împotriva tuturor, sâmbăta viitoare de la 20:00, pe Digi Film.

OUT OF THE FURNACE
Regizorul filmului "Crazy Heart" se întoarce cu un thriller dramatic despre doi fraţi care trăiesc în sărăcie, într-un orăşel fără perspective. Unul dintre ei, Russell, angajat la o fabrică, este responsabil şi serios, dar ajunge la închisoare în urma unui incident stupid. În acest timp, celălalt pleacă să lupte în Irak, se întoarce infractor şi beţiv, apoi intră în încurcături serioase cu mafia locală. Eliberat din închisoare, Russell descoperă că nimic nu mai este la fel de simplu. Acum, el va avea de ales între a-şi lua viaţa de la zero şi a-şi răzbuna fratele. Christian Bale, Casey Affleck şi Woody Harrelson fac toţi roluri senzaţionale în Furia de foc, programat duminica viitoare pe Digi Film, la ora 20:00.

28 DAYS
Duminica viitoare, Digi Film vă propune un film excelent în regia lui Betty Thomas, cea care semnează, printre altele, şi celebrele comedii Dr. Dolittle sau I Spy. În 28 de zile, Sandra Bullock şi Viggo Mortensen sunt la graniţa între dramă şi comedie cu povestea unei tinere alcoolice care, după un incident nefericit, este obligată să se interneze pentru o cură de dezintoxicare. Clinica în care ajunge adună laolaltă personaje dintre cele mai diverse, care tânjesc după libertate şi se luptă cu propriii demoni, în acelaşi timp descoperind prieteni noi. 28 de zile este pe Digi Film duminica viitoare la 22:00.