Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 31 august 2014

31 august 2014. Digi Film a programat pentru săptămâna viitoare POMPEII - sâmbătă la ora 20:00, Seven Psychopaths - sâmbătă la 21:50 și LIONS FOR LAMBS - duminică de la 21:30.

POMPEII
La poalele Vezuviului, în anul 79, oraşul Pompei este în plină efervescenţă. Un sclav devenit gladiator luptă împotriva Romei, cu ajutorul prietenului său Atticus, şi în acelaşi timp se luptă să o salveze pe frumoasa Cassia de la o căsătorie forţată cu un senator roman corupt şi abuziv. Atunci când vulcanul începe să erupă, Milo porneşte într-o cursă împotriva timpului şi naturii pentru a salva femeia iubită de torentele de lavă care vor îngropa o civilizaţie înfloritoare. În regia lui Paul WS Anderson, un specialist în acţiune, Pompei invadează ecranele sâmbăta viitoare la ora 20:00, pe Digi Film.

Seven Psychopaths
Doi prieteni din Los Angeles îşi câştigă existenţa furând câini şi apoi cerând stăpânilor răscumpărare. Un al treilea prieten este scenarist în pană de inspiraţie care se chinuie să termine un scenariu despre şapte psihopaţi. Când hoţii de câini fură un shitzu al cărui proprietar este un mafiot local, iar acesta reuşeşte să dea de urma unuia dintre ei, lucrurile se complică şi toţi trei sunt nevoiţi să fugă ca să îşi scape pielea. Colin Farrell, Sam Rockwell, Woody Harrelson şi Christopher Walken au prim-planul în Şapte psihopaţi… şi-un câine, programat pe Digi Film sâmbăta viitoare la 21:50.

LIONS FOR LAMBS
Un consilier al preşedintelui Statelor Unite care pare să ţintească el însuşi la preşedinţie dă un interviu despre strategia militară din Afghanistan; un profesor de ştiinţe politice discută cu un student; şi doi soldaţi americani îşi riscă viaţa în Orientul Mijlociu în exerciţiul unei tactici militare riscante. Acest thriller politic inteligent şi tensionat, în regia lui Robert Redford, spune cele trei poveşti în timp real. Tom Cruise, Meryl Streep şi Robert Redford însuşi sunt doar câteva motive să nu rataţi Leii mor pentru miei, duminica viitoare de la 21:30, pe Digi Film.

Pe aceeași temă