Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (31 ian.-1 feb.)

25 ianuarie 2015. Pentru weekendul următor, Digi Film vă propune TED - sâmbătă de la 20:00, THE LONE RANGER - duminica de la ora 20:00 și KEEPING MUM - duminică, de la 22:25.

TED
La 8 ani, John e un băieţel trist şi lipsit de prieteni. Atunci când dorinţa lui se îndeplineşte, iar ursuleţul său de pluş prinde viaţă, cei doi devin cei mai buni prieteni. Dar se dovedeşte că Ted nu e o jucărie pufoasă şi simpatică, ci are o personalitate cam non-conformistă. În plus, ani mai târziu, atunci când prietena lui John vrea să ducă relaţia la următorul nivel, John are de ales între Ted şi Lori. Mark Wahlberg şi Mila Kunis au rolurile principale în Ted, o comedie neconvenţională imaginată şi regizată de Seth McFarlane, şi programată de Digi Film sâmbăta viitoare de la 20:00.

THE LONE RANGER
Călăreţul singuratic e John Reid, un ranger care, însoţit de fratele său şi de încă o mână de idealişti, porneşte pe urmele răufăcătorului Butch Cavendish. Salvat de un indian misterios după un incident dramatic, Reid reporneşte pe urmele lui Cavendish împreună cu Tonto şi, pe parcurs, învaţă că răul se întinde mai departe decât îşi imagina şi devine o legendă în luptă cu un sistem corupt. Johnny Depp şi Armie Hammer sunt regizaţi de Gore Verbinski în această nouă adaptare pentru marele ecran a Legendei Călăreţului Singuratic, de văzut pe Digi Film duminica viitoare de la ora 20:00.

KEEPING MUM
Un preot foarte preocupat de predici, dar complet neatent la propria soţie şi copii angajează o dădacă aparent inofensivă. Curând, însă, problemele din viaţa familiei Goodfellow încep să se rezolve în mod misterios, iar noua dădacă se dovedeşte a fi mai puţin inofensivă decât pare. Trei legende ale cinematografiei britanice, Rowan Atkinson, Maggie Smith şi Kristin Scott Thomas, au rolurile principale în O dădacă plină de surprize, o comedie neagră programată pe Digi Film duminica viitoare, de la 22:25.