Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 9 martie 2014

9 martie 2014. În următorul weekend, Digi Film a programat, pe lângă alte filme bune, THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY - sâmbătă la 20:00, QUANTUM OF SOLACE - duminică la 20:00 și AMERICAN GANGSTER - duminică de la 21:45. 

THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY
Sâmbătă seara, Digi Film vă propune o super-aventură în regia lui Peter Jackson. După Lord of the Rings, noua trilogie a neo-zeelandezului are la bază un alt roman scris de J.R.R.Tolkien, "O poveste cu un hobbit". Bilbo Baggins este un erou neobişnuit care porneşte într-o călătorie de proporţii epice atunci când vrăjitorul Gandalf îi cere ajutorul pentru a ghida treisprezece gnomi într-o expediţie plină de pericole. Scopul lor? Recucerirea Ereborului, fost lor cetate de scaun. Prima parte din trilogie, "O călătorie neaşteptată", este de neratat sâmbătă la 20:00 pe Digi Film.

QUANTUM OF SOLACE
Duminică la 20:00, nu rataţi un nou episod din seria Bond. În "007: Partea lui de consolare", celebrul agent secret încearcă să afle cine a încercat s-o asasineze pe M. Când toate indiciile duc spre o minte criminală cu puteri nebănuite şi ramificaţii în locuri neaşteptate, Bond trebuie să înveţe limita între dorinţa de răzbunare şi dorinţa de a-i apăra pe cei apropiaţi. Daniel Craig, Mathieu Amalric şi Olga Kurylenko au prim-planul acestui penultim capitol din epopeea James Bond, duminică seara la Digi Film.

AMERICAN GANGSTER
Denzel Washington şi Russell Crowe, doi câştigători ai premiului Oscar, lucrează sub bagheta lui Ridley Scott, triplu nominalizat la Oscar, în drama "Gangster american", povestea unui superstar neobişnuit al anilor '70. Detectivul Richie Roberts încearcă să cureţe străzile New York-ului de traficanţii de droguri, iar cel mai de temut adversar al său este Frank Lucas, liderul de necontestat al oraşului, mafiot plin de farmec şi familist convins. Pentru cei doi, străzile din Harlem vor deveni prea mici în lupta pentru dreptate şi onoare. "Gangster american" este pe Digi Film duminică de la 21:45.