Sari la conținut

Digi Play, recomandări - 14 iunie 2015

14 iunie 2015. În emisiunea de astăzi vă recomandăm alte filme bune pe care puteți vedea pe platforma online, Digi Play: Năzdrăvanii din pădure (Open Season), "Mustăţi răsucite" (Twisted whiskers) și "Familia DaVinci" (DaVincibles).

Năzdrăvanii din pădure (Open Season)
În orăşelul Timberline, Boog, un urs grizzly fără instincte de supravietuire, se trezeşte că viaţa îi este dată peste cap de întâlnirea cu Elliot, un cerb vorbăreţ. Acesta îl convinge pe urs să îşi părăsească viaţa de vis pe care o duce într-un garaj dotat cu tot confortul pentru a "trăi în libertate în mijlocul naturii". Numai că, în pădure, a început sezonul de vânătoare, iar cei doi sunt nevoiti să se salveze atât pe ei cât si pe celelalte vietuitoare. Vocile celor două personaje din "Năzdrăvănii din pădure" sunt împrumutate de actorii Martin Lawrence şi Ashton Kutcher. Iar în "Năzdrăvanii din pădure 2", Boog şi Elliot au parte de noi aventuri.

"Mustăţi răsucite" (Twisted whiskers)
Pisicile şi un urs sunt vedete în serialul de animaţie "Mustăţi răsucite". Acesta prezintă întâmplările prin care trec o ceata de animale. Personajele sunt memorabile: Broken Bear este un urs convins că a fost răpit de extratereștri, dar are doar un transmițător pus de cercetători, Cambridge Kitty este o pisică psiholog, Cutie Snoot - o pisică roz, iar Dander și Yawp - disperați să se întoarcă acasă de unde au plecat din greșeală.

"Familia DaVinci" (DaVincibles)
Serialul animat DaVincibles este plin de personaje amuzante, aflate în căutarea aventurii. Pablo DaVinci, în vârstă de 16 ani și sora sa de 15 ani, Zoe, incearcă să lase deoparte rivalitatea atunci când calatoresc in lume cu adorabilul lor unchi, Leo, în căutare de antichități pe care să le vândă la magazinul de antichități Leo's Kurious Kat. În timpul aventurilor, familia întîlnește unii dintre cei mai incompetenți răufăcători: The Society of Very Bad Villains. Aceasta trebuie să treacă de trio-ul amuzant pentru a ajunge să domine lumea.

Pe aceeași temă