Sari la conținut

News flash (1) - 22 iunie 2014

22 iunie 2014. George Clooney vrea să calce pe urmele Terminatorului Arnold Schwarzenegger şi... să se implice în politică. Actorul a declarat, recent, într-o emisiune de televiziune, că se gândeşte să candideze la postul de guvernator al Californiei. În anul 2011, Clooney a regizat filmul „Idele lui Marte”, despre o cursă electorală. 

Actriţa Angelina Jolie a devenit „doamnă” cu acte în regulă. Aceasta a primit titlul onorific chiar de la regina Marii Britanii, Elizabeta a II-a, în urmă cu o săptămână. Titlul este echivalentul feminin al rangului de cavaler şi i-a fost acordat pentru serviciile aduse politicii externe a Regatului Unit.

A devenit cunoscut pentru producții controversate, pline și de violență, dar la 11 ani regizorul danez Lars Von Trier voia doar să producă un scurtmetraj despre... cârnați. Filmul este o animație, durează două minute și prezintă un cârnat supererou și un iepure care este răpit. 

Actorul american Leonardo DiCaprio va dona 7 milioane de dolari din averea personala pentru conservarea oceanelor. Interpretul principal din „Titanic” a creat oi o funda?ie care sa gestioneze banii. El a declarat ca atunci când era copil, visul lui era sa devina biolog marin. 

O bucată din lumea magică din cărțile Harry Potter a prins viață în parcul de distracții Universal, din Florida. Vizitatorii vor putea să se plimbe pe Aleea Diagon, un fel de mall vrăjitoresc imens. Fanii seriei de filme și de cărți au la dispoziție și un montagne rousse spectaculos.

Vizitatorii se distrează în lumea Harry Potter, dar pentru interpretul faimosului vrăjitor, Daniel Radcliffe, celebritatea nu a fost prea amuzantă. Actorul a declarat recent că i-a fost greu să se împace cu faima și că în timpul filmărilor unor secvențe din serie a fost sub influența alcoolului.