Sari la conținut
News Alert

News flash (1) - 30 martie 2014

30 martie 2014. Kevin Spacey îl va interpreta pe fostul premier britanic Winston Churchill, într-un nou film biografic. Producţia se va numi „Captain of the Gate” şi va prezenta modul în care Churchill şi-a apărat ţara împotriva agresiunii lui Hitler din timpul Celui De-Al Doilea Război Mondial. Producţia va avea un buget de 20 de milioane de dolari.

Un cinematograf independent din New York a inclus filmul „Nymphomaniac” într-o ofertă specială care a indignat mai mulţi spectatori. Potrivit acesteia părinţii care n-aveau cu cine să-şi lase sugarii acasă obţineau accesul gratuit pentru cei mici, la film. Mai multe mame s-au declarat revoltate de ideea de a-și expune copiii la scene violente și cu nuditate.

Viteza excesivă a fost cauza accidentului în care şi-a pierdut viaţa actorul Paul Walker. Aceasta este concluzia anchetei care a durat patru luni. Walker, vedeta seriei „Fast and Furious”, a murit pe 30 noiembrie. Maşina era condusă de fostul pilot de curse Roger Rodas.

Actriţa Maria Dinulescu a primit premiul pentru „Cea mai bună actriţă” la LA Indie Film Festival. Trofeul se datorează rolului din scurtmetrajul independent „Stepping Out”, regizat şi produs de Nataliya Padilla. Acelaşi film a câştigat şi premiul pentru cel mai bun regizor.

Actorul britanic Pierce Brosnan a declarat că a fost solicitat pentru a juca în următorul film din seria „Eroi de sacrificiu”. Fostul James Bond a purtat deja discuţii cu producătorul seriei, Avi Lerner. Brosnan a declarat că nu ştie exact în care continuare va apărea. „Ar putea fi şi Eroi de sacrificiu 7”, a spus el!