Sari la conținut
News Alert

News flash - 10 mai 2015

10 mai 2015. Casa de producţie Lucasfilm lucrează la un nou proiect din seria "Indiana Jones". nu se ştie încă dacă Harrison Ford va reveni în rolul profesorului aventurier, dar în urmă cu câteva luni se vehicula numele unui înlocuitor pentru el. Este vorba despre Chris Pratt, interpretul rolului principal din "Guardians of the Galaxy" şi din noul "Jurassic World". Kathleen Kennedy, directoarea Lucasfilm, a declarat că momentan nici nu există un scenariu pentru noul film. "Indiana Jones and the Crystal Skull", al patrulea lungmetraj din serie, a apărut în 2008.

Actorul britanic Martin Freeman, cunoscut din trilogia "Hobbitul", va avea un rol misterios în următorul mare film Marvel Studios: "Captain America: Civil War". Distribuţia producţiei îi include pe Robert Downey Jr, Chris Evans, Scarlett Johansson si Jeremy Renneri. Regizori sunt fraţii Anthony şi Joe Russo.

Tatăl regretatei interprete Amy Winehouse s-a certat cu realizatorii documentarului despre fiica sa. Mitch Winehouse susţine că filmul "Amy" conţine mai multe "neadevăruri" şi că este "înşelător". Documentarul este regizat de Asif Kapadia, realizatorului filmului de succes despre Ayrton Senna.